Slavni američki teniser

Mekinro: Đoković će biti najbolji

  • 17.01.2020. 18:01

Slavni američki teniser Džon Mekinro vjeruje da će Novak Đoković postati rekorder po broju osvojenih grend slem titula i da će tako postati najtrofejniji teniser u istoriji bijelog sporta. Za njega je Đoković prvi favorit za osvajanje titule na Australijan openu.

"Da moram da se kladim, vjerovatno bih izabrao Novaka kao tenisera koji će biti rekorder po broju pehara sa grend slemova. Ako ostane zdrav ima velike šanse da osvoji par grend slemova, svake sezone po dva ili tri", rekao je Mekinro za Evrosport.

On je istakao da je za njega Đoković prvi favorit za osvajanje titule na Australijan openu.

"Novak Đoković je favorit, mora da bude. Momci iz vrha su legende, ali mislim da bi bilo uzbudljivo da vidimo i nekog mlađeg momka da se probije u samu završnicu", objasnio je Mekinro.

Kako je istakao, ruski teniser Danil Medvedev je najbliži tome da ugrozi najbolje, uključujući i Đokovića, koji je osvojio turnir čak sedam puta, i kome neće biti lako da nastavi sa šampionskom tradicijom.

Ipak, Mekinro kaže da je Đokoviću samopouzdanje jedno od najjačih oružja, koje je dodatno učvršćeno osvajanjem ATP kupa.

"Novak se osjeća veoma prijatno u Australiji. Mislim da je bilo sjajno za njegovu zemlju to što je nedavno bio dio tima koji je osvojio ATP kup, što se družio sa prijateljima i saigračima", rekao je Mekinro.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина