Liga 1

Meč Sent Etjen - Rems pratite na ATV-u

  • 20.02.2020. 10:21

Najtrofejniji francuski klub Sent Etjen ovu utakmicu dočekuje u veoma lošoj formi. Četiri uzastopna poraza bacila su "svece" u donji dio tabele gdje po tradiciji i istorijatu ne pripadaju, ali u posljednje vrijeme ovaj klub ne može da se pohvali velikim rezultatima.

U goste im dolazi Rems čije boje brani reprezentativni čuvar mreže Srbije Predrag Rajković. Ovaj tim je prijatno iznenađenje Lige 1, trenutno je na osmom mjestu i bez mnogo pompe drže se na sredini tabele. 

Rems je u prošlom kolu slavio, ali golovi nisu česta pojava na mečevima ove ekipe. Velike zalsuge idu bivšem golmanu Crvene zvezde, zlatnom "orliću" sa Novog Zelanda. Rems je primio samo 19 golova i po tome je lider prvenstva. Ono što bi moglo da bude bolje je napad.

Rajkovićevi saigrači su za 25 kola dali mršava 23 gola, dakle manje od jednog po meču. Efikasnost im nije jača strana, ali je odbrana granitna. Rems igra tvrd fudbal, iz ovoga zaključujemo ne pretjerano lijep, ali nas očekuju uzbuđenja u standardnom nedjeljonom terminu od 15 časova. 
 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.