Novi Sad

Matić gradonačelniku poklonio dres Mančestera

  • 14.11.2018. 16:36

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević organizovao je danas prijem u Gradskoj kući za proslavljenog fudbalera i reprezentativca Srbije Nemanju Matića.

Matić, koji igra za "Mančester junajted", poklonio je gradonačelniku crveni dres sa brojem 31 na kojem piše "Matić", te zahvalio za srdačni prijem i rekao da je Novom Sadu posebno privržen. 

On će tokom svog boravka u Novom Sadu održati predavanje studentima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. 

Vučević je Matiću čestitao za dosadašnja dostignuća, naglasivši da je Srbija poznata u svijetu po vrhunskim sportistima na koje su ponosni. 

Prema njegovim riječima, grad sportu posvećuje značajnu pažnju i nastoji da obezbijedi što bolje uslove za njegov razvoj. 

Vučević i Matić su se saglasili da je Novi Sad iznjedrio velika sportska imena, ali i da je bio domaćin značajnim sportskim manifestacijama, po čemu može biti uzor drugim gradovima. 

On je istakao da mlade treba usmjeravati na bavljenje sportom i rekreacijom, kao i da je Matić dobar primjer sportiste koji je mnogo postigao zahvaljujući predanom radu. 

Vučević je na kraju pohvalio Matića, kao "sportistu svjetskog glasa" što nije zaboravio zemlju iz koje je potekao, kao ni svoje sunarodnike.

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина