"Hektor fajt najt"

Marjanović i Pantić briljirali u ringu

  • 09.11.2019. 20:19

Sve ono što je najavio Čedo Pantić je i ostavrio. Nokautom u trećoj rundi savladao je svog protivnika Jasmina Ramića. Hektorov borac dominirao je tokom cijele borbe, vrebajući pravu priliku, koju je na kraju dočekao.

Načeo je protivnika u nekoliko navrata, a onda udarcem koljenom u bradu poslao Ramića na pod ringa.

"Iskreno sam presrećan što sam uspio da završim ovaj meč na takav spektakularan način. Nokautom. Znao sam da je protivnik nezgodan i stvarnoi se vidjelo da ga je bilo teško pogoditi, ali sam se snašao i završio kako priliči", kaže Čedo Pantić. 

Velike ovacije banjalučke publike zaradio je Denis Marjanović, koji se nakon dvije godine pauze, pobjedom vratio u ring. Jednoglasnom odlukom sudija slavio je protiv Daria Kadića. Po okončanju meča izjavio je da nije zažalio obećavši publici da se vide i naredne godine. A u prepunom banjalučkom hramu sporta publici se predstavio i bokser Stefan Čajić, koji je u svom prvom profesionalnom nastupu pobijedio Dragana Dragojevića.

"Želja mi se ispunila da radim pred banjalučkom publikom. Nisam imao tremu. Amaterski mečevi su doveli do toga da nemam tremu. Nametnuo sam svoj tempo i svoj boks, što mi je bio cilj", kaže mladi bokser Stefan Čajić.  

Organizatori uveliko kuju planove kako bi ova manifestacija postala tradicionalna. Iako su se suočavali sa velikim prblemima, kažu da je ova noć prevazišla sva očekivanja. 

"Sve što sam planirao sve je išlo po protokolu i ja nisam zadovoljan, ja sam prezadovoljan. Imali smo problema, ali sam ponosan na svoje momke", izjavio je organizator manifestacije "Hektor fajt najt" Predrag Stanković.

Sve pohvale idu na račun organizatora, ali i publike koja je do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu Borik i tako pokazala da je željna ovakvih događaja.