Vlade Divac

Marinković će biti NBA igrač, ima dobar šut i košarkašku inteligenciju

  • 21.06.2019. 15:22

Generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac zadovoljan je izborom koji su Kingsi napravili na ovogodišnjem draftu.

Kao 40. pika  ekipa iz Sakramenta je izabrala Džastina Džejmsa, Kajla Gaja dobila je trejdom za 55. pika, a srpskog beka Vanju Marinkovića uzela je kao 60. pika.

"Veoma sam zadovoljan jer možemo da poželimo dobrodolicu Džastinu, Kajlu i Vanji u porodicu Sakramenta. Bilo je uspješno veče za nas i uzbuđeni smo što smo dobili takve košarkaše, koji odgovaraju našem stilu. Srećan sam zbog budućnosti Kingsa", kazao je Divac.

Kada je riječ o Marinkoviću, legendarni srpski košarkaš je bio optimističan.

"On je jedan od najvećih talenata iz Evrope. Znam ga odavno. Dolazi iz veoma dobrog košarkaškog programa, Bogdan Bogdanović je došao odatle, kao i mnogi NBA igrači. Siguran sam da će biti NBA igrač. Ima dobar šut, košarkašku inteligenciju".

Odluku o budućnosti trojice košarkaša donijeće trener Luk Volton.

"Ovo je za njih uzbudljiv period, odabrao ih je NBA tim, a pred njima je veliki rad. Moraće to da zasluže, a trener Luk će doneti odluku", dodao je Divac.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.