Britanski teniser

Marej: Razmišljam da igram na US Openu

  • 30.07.2019. 21:23

Britanski teniser Endi Marej otkrio je da ozbiljno razmišlja o tome da se prijavi za turnir u singlu na predstojećem US Openu.

Marej, šampion turnira u Njujorku iz 2012. godine, nije odigrao meč u singlu još od Australijan Opena gdje je u pet setova izgubio od Roberta Bautiste Aguta.

Poslije toga je otišao na operaciju kukova, oporavak je trajao mjesecima sve dok na Vimbldonu nije zaigrao u dublu i miksu. Kako stvari stoje, to je bio veliki korak ka povratku singlu.

Endi je rekao kako je i sam iznenađen koliko je dobro napredovao.

"Kada je riječ o mom kretanju i kako se osjećam, moram da kažem da sam zadovoljan trenutnom situacijom. Mislim da sam veoma blizu povratka. Da mi neko kaže da igram turnir za nedjelju dana, mogao bih. Ipak, potrebni su mi mečevi i malo više rada u teretani i na kardio programu", izjavio je Mari u Vašingtonu, gdje igra dubl sa bratom Džejmijem.

Mari kaže da je mnogo toga već uradio.

"Ovdje uglavnom treniram singl i igram u dublu, vidjećemo iz nedjelje u nedjelju kako će biti. Ako nastavim da napredujem i budem se ovako dobro osjećao i za tri nedjelje, igraću u singlu čim budem spreman. Ove nedjelje još nisam spreman, ali biću uskoro", obećao je Endi.

Poručio je i kada bi eventualno mogao da zaigra u singl konkurenciji.

"Najbolji scenario bio bi da zaigram u Sinsinatiju, a ako ne budem mogao tada, postoje dobri izgledi da sačekam poslije Njujorka, jer ne bih želio da mi prvi turnir bude tamo gdje se igra u tri dobijena seta", zaključio je Marej.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.