Ljut na čelnike FIFA

Maradona pozvao Bobana na tuču!

  • 31.01.2019. 17:47

Trener meksičkog Dorados de Sinaloa Dijego Armando Maradona nakon poraza u kupu od Zakatopeka (0:1) obrušio se na čelnike FIFA.

Na udaru su bili Đani Infantino, predsjednik Svjetske fudbalske federacije i Zvonimir Boban, koji obavlja funciju generalnog sekretara.

Maradona tvrdi da je izigran i da se u FIFA ništa nije promijenilo od odlaska Jozefa Sepa Blatera. Argentinac je najavio da će uskoro ispričati sve što zna o "novoj FIFA".

"Rekao sam Infantinu da se ništa nije promijenilo i da se i dalje ne poštuju igrači kao što je Marko van Barste, Rud Gulit ili ja", ogorčen je "mali zeleni".

Dijego je zatim nastavio da govori o Bobanu, s kojim je nedavno imao nesporazum kada su se sreli u hotelu gdje je Hrvat ugostio brojne fudbalske legende:

"Želim da poručim Bobanu, koji je dio FIFA i prihvatio je sve loše stvari, da možemo da uđemo u ring. Najgore od svega je što je njega poslao Infantino. Nisam momak od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me povređuju, zato što sam vjerovao ljudima, ali im više ne vjerujem".

Maradona je tokom utakmice imao problema i sa navijačima. Jedan od njih je bacio flašu ka Dijegu, koja je proletjela pored njegovog ramena, nakon čega je Argentinac pozvao navijača da se obračunaju.

Тагови: