Zoran Mamić

Mamić podnio ostavku u Dinamu nakon presude

  • 15.03.2021. 22:21

Vrhovni sud potvrdio je nepravosnažnu osuđujuću presudu protiv Zdravka i Zorana Mamića te bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića.

Zdravko Mamić je sada i pravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora, a njegov brat Zoran Mamić, do ponedjeljka trener Dinama, odlukom Vrhovnog suda osuđen je na četiri godine i osam mjeseci zatvora. Damiru Vrbanoviću ostala je kazna od tri godine zatvora.

Nakon objavljene presude postavilo se pitanje smije li Zoran Mamić ostati trener Dinama ili po slovu zakona mora iste sekunde napustiti klupu hrvatskog prvaka.

Nekoliko sati nakon objavljene presude oglasio se i trener Dinama.

"Iako se ne osjećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravomoćna ja je prihvaćam kao takvu i podnosim ostavku na mjesto glavnog trenera i sportskog direktora GNK Dinamo. Klubu želim puno sreće i sportskih uspjeha u daljnjem radu", poručio je Mamić.

Na sjednici Uprave GNK Dinamo prihvaćena je ostavka dosadašnjeg glavnog trenera i sportskog direktora, te je na mjesto glavnog trenera prvog tima imenovan Damir Krznar koji će ujedno obavljati i funkciju sportskog direktora kluba.

(Index.hr)

Тагови: