Borac sutra gostuje Sarajevu

Maksimović: Nemamo šta da izgubimo, očekujemo dobru utakmicu

  • 16.04.2021. 12:50

Fudbalere banjalučkog Borca sutra očekuje gostovanje Sarajevu, a eventualnim trijumfom unijeli bi potpunu neizvjesnost kada je šampionska trka u Premijer ligi BiH u pitanju.

Međutim, u “crveno-plavom” taboru još uvijek niko ne razmišlja tako daleko. Trener Marko Maksimović poručuje da njegov tim nema šta da izgubi na Koševu I vjeruje da će njegovi izabranici pružiti dobru partiju.

“Protivnik je dugo na prvom mjestu, najviše su pokazali i zasluženo su tu. Imaju dobar roster i sjajnog trenera Vinka Marinovića. Utakmice uvijek nose neku posebnu draž, očekujem da igrači budu motivisani. Borac treba da odigra dobru utakmicu, cilj je da se predstavimo u najboljem svjetlu. Nemamo šta da izgubimo, posljednjih sezona nismo dobro prolazili na Koševu, ali nas to ne amnestira da pokušamo napraviti pozitivan rezultat”, rekao je Maksimović.

Vezni fudbaler Borca Marko Brtan naglašava da je atmosfera u timu na odličnom nivou. On I njegovi saigrači su u posljednjih mjesec dana ostvarili šest uzastopnih pobjeda, pa priželjkuju dobar meč i na teškom gostovanju.

“Nijedna utakmica nije lagana, posebno protiv Sarajeva na Koševu. Svjesni smo da treba dati maksimum ukoliko želimo dobar rezultat. Ne razmišljamo o prvom mjestu, već samo treba da idemo od utakmice do utakmice, takav pristup nas je doveo u sadašnju situaciju i treba da se tako ponašamo u narednih osam utakmica”, izjavio je Brtan.

Borac će na ovom meču biti jači za kapitena Stojana Vranješa, kao i Aleksandra Vojnovića. Meč je na programu sutra od 19 časova.

Тагови: