Borac dočekuje Leotar

Majstorica odlučuje o šampionu Srpske u košarci

  • 01.05.2019. 19:41

Trebinjski košarkaši  uspjeli su da izjednače na 2:2 u finalnoj seriji plej ofa Republike Srpske, pa pehar prvaka Srpske, koji je za slučaj pobjede „Borca“ krasio zapisnički sto – ipak seli u Banjaluku, gdje će biti odigrana „majstorica“. 

Trebinjci oduševljeni i zadovoljni kažu da su  presudili energija, želja i vjerna publika.

"Skupili smo snage da ovu zadnju utakmicu pred trebinjskom publikom završimo trijumfalno i sada potpuno rasterećeni idemo u Banjaluku," kaže Dražen Šegrt, trener "KK Leotar" Trebinje. 

"Idemo na pobjedu, to je peta utakmica, ta utakmica odlučuje o prvaku lige. Nadam se najboljem ishodu, daćemo sve od sebe da ostvarimo cilj," rekao je Srđan Damjanović, KK Leotar.

I Banjalučani imaju isti cilj, tron prvaka Republike Srpske. Trener Borca Dragan Mičić kaže da i dalje muči muke sa povredama, ali vjeruje da će se dobro pokazati na svom terenu.

"Nadam se da ćemo u subotu bolje reagovati. Desetkovani smo povredama ali šta je tu je. Branimo domaći teren i nadam se da ćemo pred svojom publikom pokazati da smo bolji tim," rekao je Mičić.

Sinoćnju utakmicu gosti se bolje otvorili i odmah krenuli u vođstvo, ipak Trebinjcu se nisu dali, konačan rezultat bio je 69:61. Peta i odlučujuća utakmica odigraće se u subotu u banjalučkom Boriku. 

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.