Zvezda - Igokea, utorak 18:30 na ATV

Majstorica odlučuje drugog finalistu ABA lige

  • 08.05.2021. 19:42

Košarkaši Budućnosti savladali su Mornar i u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige. Bilo je 92:81, pa će Podgoričani ponovo u borbu za pehar regionalnog takmičenja.

A o drugom putniku u finale odlučivaće majstorica. Košarkaši Igokee sinoć su očitali lekciju Crvenoj zvezdi i pobjedom 81:68 ostali u igri za prolazak dalje.

Košarkaši Igokee uspjeli su u namjeri da seriju sa Crvenom zvezdom vrate u Beograd. Nijednog trenutka utakmice u Laktašima nije bilo neizvjesnosti. Serija Aleksandrovčana 15:2 na početku usmjerila je meč u ritam koji njima odgovara, Zvezda nije imala odgovor, pa su drugi put ove sezone morali da polože oružje protiv Igosa. Trener Dragan Bajić poslije utakmice nije krio zadovoljstvo, a očekuje i neizvjesnu majstoricu u Beogradu.

Igokea je u prvom duelu bila u igri do posljednjih deset minuta, kada im je ponestalo snage i koncentracije. Sinoć nije bilo pada u igri. Entoni Klemons sa 18 poena i Edin Atić sa jednim manje bili su glavne poluge u napadu, a da je odbrana ponovo bila na vrhunskom nivou najbolje govori i svega 68 primljenih poena. Jedan od najiskusnijih igrača Crvene zvezde Marko Simonović u superlativima je govorio o protivniku, poručivši da njegova ekipa mora mnogo bolje u odlučujućem meču.

Majstorica je na programu u utorak od 18:30 u dvorani Aleksandar Nikolić. I taj meč moći ćete da pratite na programu ATV-a.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.