Džudo

Majdov kreće u misiju: Medalja na Olimpijskim igrama

  • 23.12.2019. 19:30

Iza Nemanje Majdova je, kako sam kaže, godina iz snova. Izdigao se iznad svih problema, a sezonu je završio u velikom stilu na završnom mastersu u Kini gdje je Srbiji donio prvu medalju sa tog turnira. Majdov je obezbijedio plasman na Olimpijske igre što je bio primarni cilj u ovom ciklusu. Džudo ima veoma strogu selekciju i zahtijeva kontinuitet vrhunskih rezultata.

- Uzeću naredni period za sebe, da se odmorim i izliječim povrede. Nakon toga krećem sa pripremama, vidjećemo šta će biti, mi sanjamo, Bog određuje - rekao je Majdov i dodao: Mene je svaka povreda ojačala, imao sam preko osam povreda i operacija, ali sam uvijek bivao bolje. Najviše me se boje kada se vraćam.

Osim što je ispunio olimpijsku normu, Majdov je zaradio i potrebno vrijeme za tempiranje forme. Naime, presjek za Tokio je tek u maju, a srpski džudista je pola godine ranije izborio olimpijsku vizu i sada može da se u potpunosti priprema za najvažniji turnir naredne godine.

- Ranije sam obezbijedio normu, mogu da tempiram formu, meni je cilj medalja - rekao je Majdov. 

Majdov će naredne period iskoristiti za odmor i rehabilitaciju od povreda, a to vrijeme iskoriće i da dodatno napuni baterije kako bi nakon toga ponovo nastavio sa spartanskim treninzima. 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.