Nezvani gost

Mačak dva puta prekidao meč Zvezde

  • 19.12.2018. 21:10

Crvena zvezda je u Evrokupu u Istanbulu bila veoma ubjedljiva protiv Galatasaraja, pobijedila je sa 100:83, a meč je imao i svog "nezvanog gosta".

Naime tokom prvog poluvremena susreta u hali "Sinan Erdem", redari su imali pune ruke posla, ali ne zbog navijača, već jednog lokalnog mačka.

On nije želio da napusti dvoranu, dva puta je uspjevao da pobjegne redarima i istrči na parket, izazvavši opšti smijeh na tribinama.

Prvi put je šetao kraj aut linije, da bi čuvarima umakao tako što je pobjegao ispod stolica. Potom se kasnije opet vratio da prošeta, da bi ga konačno jedna žena uhvatila i iznijela sa terena. 

Možda i ovaj detalj najbolje govori koliko je meč u Istanbulu bio opušten. Djelovalo je kao da je u pitanju prijateljska utakmica, mada to nije smetalo izabranicima trenera Milana Tomića da prikažu još jednu dobru partiju i zabilježe šestu pobedu. 

Njom su osigurali treće mesto u A grupi koje im je donelo plasman u Top 16 fazu. Ona počinje prvog dana januara i završava se 6. februara.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.