Luka Jović se povrijedio padom sa kuće

21:06, 10.05.2020.
Izvor: Kurir
Luka Jović, srpski fudbalski internacionalac iz redova madridskog Reala, nije se povrijedio na treningu, već padom sa zida kuće tokom boravka u Beogradu, saznaje Kurir iz dobro obaviještenih izvora!

Jović je polomio petnu kost desnog stopala i slijedi mu oporavak od najmanje tri mjeseca.

- Povrijedio se baš, jedva je živ ostao! Pao je s jednog zida, ne znam kako da ti objasnim, a nije mi baš ni jasno kako je to uspio. Uglavnom, sve se slučajno desilo - kaze za Kurir izvor blizak porodici Jović.

I baš u trenutku dobijanja ove informacije u Španiji se oglasio madridski ljekar Hoze Gonzales, specijalista sportske medicine i nekadašnji član medicinskog tima Atletiko Madrida. On je za tamošnje medije izrazio sumnju da se povreda Luke Jovića desila prilikom kućnog treninga, kao što je prvobitno saopšteno. - Kost koju je Jović polomio podržava čitavu tezinu tijela i prilično je otporna na spoljne sile. U ogromnoj većini slučajeva, do loma nastaje usljed teške, nasilne traume ili pada sa velike visine. Povreda se u početku konsoliduje mirovanjem i fizioterapijama. Ukoliko period rehabilitacije bude išao po planu, znaće se i kolika će biti pauza - rekao je Gonzales.