"Ludnica" u Argentini: Boka osvojila titulu, Teves poljubio Maradonu

  • 08.03.2020. 10:48

Argentinski napadač Karlos Teves u vrlo dramatičnoj završnici šampionata donio je titulu ekipi Boka Juniors.

Boka juniors je uradila ono što se do prije desetak dana činilo nemogućim – nadoknadili su 3 boda zaostatka u 2 kola i osvojili titulu ispred ljutog rivala Rivera.

Boka je u posljednjoj rundi, pred svojim navijačima, savladala Himnaziju 1:0 i dočekala drugi vezani kiks Rivera, prenosi B92.

Oni su prvo odigrali samo 1:1 sa Defensom i Justicijom, da bi u noći iza nas imali novi remi, sada protiv ekipe Atletiko Tukuman , rezutatom 1:1, pa je prednost za koju se vjerovalo da je nedostižna brzo isparila.

Boka je taj poklon oberučke prihvatila i golom Karlosa Tevesa u 20. minutu utakmice savladala Himnaziju, da bi na taj način i postala prvak Argentine, a heroj pobjede Teves je to proslavio strastveno poljubivši Dijega Maradonu u usta.

Boka je osvojila 34. titulu prvaka Argentine, primakla se Riveru (36) i vratila mu za prošlogodišnji poraz u Madridu, kad je tim sa Monumentala postao prvak Južne Amerike.

"Bio sam gladan tog slavlja, znam da sam osjetio da moram ponovo da se vratim u svoj rodni kraj i da se borim kao što sam to radio kao dijete. Dve-tri godine sam se borio sa svojom glavom, sa mnogim stvarima i uvijek sam nastavljao da radim, uprkos svemu. U pravo vrijeme sam opet našao glad za uspjehom", rekao je heroj pobjede i titule, Karlos Alberto Teves.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.