Njmeački golman

Loris Karijus novim kiksom nadmašio samog sebe

  • 20.09.2019. 09:51

U karijeri njemački golman Loris Karijus češće je u žižu interesovanja dospijevao poslije kikseva nego nakon sjajnih odbrana, tako je i ovoga puta.

Bešiktaš je na startu Lige Evrope izgubio od Slovana rezultatom 4:2, a u sivilu turskog tima dominirao je Loris Karijus.

Čak četiri puta je morao Karijus loptu da vadi iz mreže u Bratislavi, a za prvi gol je i direktan krivac poslije bizarne reakcije. Golman Slovana izbio je loptu koja je padala duboko na polovinu terena Bešiktaša. Želeći da otkloni opasnost, Loris Karijus je istrčao i pokušao da glavom izbaci ispred Andraza Šporara, ali mu je samo "asistirao".

Lopta je Karijusa očešala po glavi i pala iza njega, Šporar je iskoristio kiks Nijemca i postigao vodeći pogodak za svoj tim. Turci su zatim uspjeli da preokrenu, ali da i potom do kraja meča prime još tri gola.

Najpoznatija greška Karijusa, u finalu Lige šampiona, mogla bi da padne u vodu nakon ovog poteza koji je već postao pravi hit na društvenim mrežama.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм