Polufinale Kupa Republike Srpske

Ljubić preko Borca do najvećeg uspjeha u novijoj istoriji

  • 14.11.2018. 19:50

Fudbaleri prnjavorskog Ljubića ostvarili su jedan od najvećih uspjeha u novijoj klupskoj istoriji - plasman u polufinale Kupa Republike Srpske. “Ljubić” je na svom “Boriku” rezultatom 2-1 savadalo banjalučki Borac.

Oba gola za domaćina postigao je Danko Segić, u prvom poluvremenu, a “crveno plavi” su do kraja utakmice uspjeli preko Dujakovića samo da ublaže poraz. Nakon što su uzeli mjeru lideru prvoligaškog karavana Srpske, u Prnjavou ne kriju da su im ambicije naglo porasle. 

"I dok su u Ljubiću, slavili pobjedu trener Banjalučke ekipe, Darko Vojvodic bio je vidno razočaran zbog elimancije iz Kupa Srpske. Igrace je po doalasku U banjaluku kaznio dodatnim trneignom ,a da se sa porazm nece lako pomiriti nagovjestio je odmah nakon utkamice", kaže Nikola Zeljković, trener FK Ljubić.

A, do polufinala Kupa Republike Srpske stigli su fudbaleri Radnika koji brane trofej u ovom takmicenju. Oni su sa minimalnih jedan nula savladali Glasinac u Sokocu, dok će u bitku za finale i ekipa Jedinstva iz Žeravice koja je sa 3:0 savladala Skugrić 1964 u Mišićima. Dan ranije Krupa je eliminisala trebinjski Leotar rezultatom 2-1.

Ostali rezultati:

Тагови: