Vratili se na prvo mjesto

Livepul siguran protiv Čelsija, Salah upisao još jedan pogodak

  • 14.04.2019. 19:48

Fudbaleri Liverpula pobijedili su Čelsi na Enfildu u derbiju 34. kola Premijer lige sa 2:0 i time se vratili na prvo mjesto na tabeli.

Crveni imaju 85 bodova, dva više od drugoplasiranog Mančester Sitija, koji nešto ranije savladao Kristal Palas i na nekoliko sati bio lider.

Čelsi ostaje četvrti sa 66 bodova, jedan manje od trećeplasiranog Totenhema, a dva više od petoplasiranog Mančester Junajteda, uz utakmicu više. Šestoplasirani Arsenal ima 63 poena i dva meča manje od Plavaca.

Ključni momenti duela viđeni su na startu drugog poluvremena. Domaći su znatno motivisaniji bili po povratku sa velikog odmora, pojačali ritam, i iz takve igre došli do trijumfa u svega dva minuta.

Najprije je Sadio Mane u 51. minutu zatresao mrežu glavom sa druge stative poslije centaršuta Džordana Hendersona, da bi u 53. Mohamed Salah postigao fantastičan pogodak.

Ekipa Jirgena Klopa u srijedu gostuje Portu u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, posle trijumfa kod kuće od 2:0, pa zatim Kardifu u narednom kolu Premijer lige, dok Čelsi sljedećeg vikenda čeka Barnli.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок