Pratite jednu od najjačih liga Evrope

Liga 1 na ATV-u

18:45, 04.10.2019.
Izvor: ATV
Najbolji francuski fudbal od ovog vikenda na kanalu Alternativne televizije. Utakmicom između Lila i Nima, ATV startuje sa prenosima francuske Lige 1 koja spada među pet najjačih evropskih liga.

Utakmica Lil – Nim igra se u nedjelju u 15 časova na stadionu "Pjer Moroa" koji je između ostalog, bio domaćin i završnice Evropskog prvenstva za košarkaše i kao takav je ušao u istoriju. Lil je trenutno četvrti na tabeli sa 14 bodova. Ovaj meč dočekuje poslije poraza od Čelsija u Ligi šampiona i ima obavezu da dođe do trijumfa protiv ekipe kojoj je jedini cilj opstanak. Loik Remi i Renato Sančez su najzvučnija imena ovog tima koji je ljetos prodao svog najboljeg fudbalera Nikolu Pepa Arsenalu za čak 80 miliona evra.

Nim ima osam bodova poslije osam odigranih kola. Posljednje dvije utakmice završene su porazom pa sigurno imaju veliku želju da u Lilu dođu do boda.

Gledaoci ATV-a će ove sezone imati priliku da prate neke od najvećih zvijezda evropskog i svjetskog fudbala poput Nejmara, Maura Ikardija, Kilijana Mbapea, Seska Fabregasa i ostalih, a za početak će se fudbaleri Lila i Nima predstaviti našoj publici.