Navijači opet uz FK Borac

"Lešinari" se vraćaju na Gradski stadion u Banjaluci

  • 09.07.2019. 10:23

Na sastanku Uprave FK Borac Banja Luka, na čelu sa predsjednikom kluba Vicom Zeljkovićem, sa predstavnicima navijačke grupe "Lešinari" postignut je dogovor o povratku najvatrenijih Borčevih pristalica na tribine Gradskog stadiona u Banjoj Luci, saopštio je banjalučki klub.

Na pomenutom sastanku Uprava i navijači su se dogovorili i o tome, da dosadašnji član Skupštine FK Borac Banja Luka, kao predstavnik navijača, Dejan Kostić, ubuduće neće obavljati gore navedenu funkciju i funkciju u FK Borac Banja Luka, nego će predstavnici navijačke grupe "Lešinari" u narednom periodu imenovati novog predstavnika navijača u klupskoj Skupštini, navodi se u saopštenju.

Iz kluba poručuju da su na ovaj način prevaziđene su nesuglasice iz prethodnog perioda, na relaciji Uprava Kluba – "Lešinari", koje su dovele do "bojkota" od strane navijača, a sve zbog zajedničkog nam "interesa", a to su Borac i Banja Luka.

Uprava Kluba putem saopštenja poziva sve navijače i simpatizere FK Borac Banja Luka, kao i ljubitelje fudbala i sporta uopšte, kako u Banjoj Luci, tako i u regiji, ali i čitavoj Republici Srpskoj, da podrže FK Borac, i svojim prisustvom na utakmicama i energijom doprinesu još jačem i stabilnijem Borcu.

"Zajedničkim snagama za jak Borac, Banja Luku i Republiku Srpsku!", zaključuje se u saopštenju "velikana iz Platonove".

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм