Rukometni spektakl u Trebinju

Leotar nastavlja pohod u Kupu BiH

  • 25.01.2019. 12:49

Trebinje sutra uveče očekuje pravi rukometni spektakl. Domaći rukometaši izaći će na crtu prvaku BiH i učesniku SEHA lige ekipi „Izviđača“ iz Ljubuškog.  Za utakmcu osmine finala kupa BiH odnosno revanš protiv „Izviđača“ Trebinjci su uveliko spremni, optimizma im ne fali.

"Očekuje nas jedna teška utakmica, učesnici su SEHA lige, jedna jako kvalitetna mlada i školovana ekipa sa dosta reprezentativaca što seniorskih što juniorskih. Tamo smo odigrali jednu iznenađujuće kvalitetnu utakmicu imali smo 50 minuta prednosti na kraju su uspjeli to da preokrenu u gol razlike tako da su karte otvorene i mi idemo u subotu da probamo da izbacimo prvaka", rekao je Darko Tavrić, šef Stručnog štaba RK "Leotar".

"Mi se spremamo svaki dan, počeli smo sa treninzima prije 15 dana, spremamo se za taj meč. U utakmici prije mjesec dana pokazali smo da možemo da igramo sa njima i da se nosimo sa njima, nismo ih ni precjenili tako će biti i u subotu i ako ponovimo igru iz prvog meča imamo razloga da se nadamo prolasku dalje", kaže Milimir Ninković, kapiten RK "Leotar".

U prvom susretu Trebinjci su bili nadomak senzacije – pružili su izvanrednu partiju, vodili tokom čitavog meča ali su komšije iz zapadne Hercegovine imali više sreće i izborili minimalnu pobjedu 26:25. 

Predstavnici RK Leotar kažu da su zadovoljni dosadašnjim tokom takmičenja, a ove sezone postavili su visoke ciljeve.

"Smatramo da je realno da se plasiramo u završnicu prvenstva u plej off, sve ispod toga bi smatrali neuspjehom isto tako što je važno mi želimo da omasovimo rukomet da imamo što više djece uskoro ćemo uspostaviti i mini rukomet u osnovnim školama", naveo je Stevan Bekan, član Upravnog odbora RK "Leotar". 

Rukometaši sutra uveče očekuju veliku podršku Trebinjaca. Kažu da će im uzvratiti tako što će najjužniji grad osim po vinu i suncu u budućnosti biti prepoznatljiv i po rukometu.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.