Finale šampionata Srpske

Leotar igra za produžetak serije - Borac za titulu

  • 30.04.2019. 19:39

Košarkaški spektakl ponovo je pred trebinjskom publikom, Leotar i Borac nastavljaju borbu za šampiona Republike Srpske. Iako su domaći u rezultatskom deficitu i sa imperativom pobjede, poručuju da neće posustati.

Uz vatrenu podršku sa tribina Trebinjci se nadaju da će ponoviti dobru igru iz drugog susreta i da će seriju vratiti u Banjaluku.

"Moramo da se koncentrišemo od početka meča, pametno da uđemo u utakmicu da nam se ne ponavljaju greške iz Banjaluke i očekujemo jako dobar meč, od svojih igrača očekujem da koncentrisano uđemo u utakmicu i da odigramo što najbolje znamo, da se oprostimo od naše publike pošto nam je ovo zadnji meč u Trebinju ove sezone", rekao je Đorđije Ninković, OKK Leotar Trebinje.

"Atmosfera je dobra kao i čitave godine nije se ništa poremetilo sa ovim porazima, međutim večeras nam je utakmica biti ili ne biti, pokušaćemo da odbranimo domaći teren, mislim da imamo snage, energije, volje i želje da to uradimo i nadam se da ćemo da slavimo pred našim navijačima", optimističan je Dejan Šakotić, OKK Leotar Trebinje.

U Borcu su svjesni da ih samo korak dijeli od titule šampiona Republike Srpske. Pritisak prebacuju na rivala. Ukoliko im se ukaže prilika, biće spremni da je iskoriste i poslije šest godina obezbijede povratak u Premijer ligu BiH.

"Nakon te treće utakmice ostvarili smo trijunf korak smo bliže tituli. Ne razmišljamo još o tituli razmišljamo samo o utakmici, ako bude pobjeda slavimo, ako ne peti meč", oprezan je Srđan Lončar, OKK Borac Banjaluka.

"Protivnik je odličan, mi ćemo ići na pobjedu to je sigurno, obezbjedili smo dvije meč lopte i nadamo se pobjedi i da vratimo košarku u Banjaluku", kazao je Arsenije Vučković, OKK Borac Banjaluka.

Utakmica u Trebinju počinje u 20 časova. Treća utakmica odigrana u Boriku bila je humanitarnog karaktera. Iz Borca su saopštili da je za pomoć Sari Vujinović prikupljeno 2.540 maraka.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.