Legendarni teniser vjeruje u dominaciju Đokovića i Nadala

  • 12.01.2021. 17:41

Nekadašnji španski teniser Aleks Koreča smatra da ni ove godine neće biti promjena u vrhu "bijelog sporta", te da će dominaciju nastaviti Novak Đoković i Rafael Nadal.

Dominik Tim, Danil Medved, Aleksandar Zverev… pokazali su da su ravnopravni sa ovim dvojcem. Ipak, 46-godišnjak iz Barselone smatra da će na najvećim turnirima i u 2021. godini dominirati Nole i Rafa.

"Iskreno, mislim da će Đoković i Nadal biti i dalje na vrhu. Usudio bih se da kažem da će njih dvojica osvojiti makar po jedan Grend slem", rekao je nekada drugi teniser svijeta, a prenose Novosti.

Dotakao se i onih tenisera koji bi trebalo da budu najveća prijetnja Srbinu i Špancu.

"Od onih koji bi mogli da se domognu pehara, tu je prije svih Danil Medvedev, on je blizu tog cilja. Dominik Tim će i dalje biti veoma težak protivnik za sve, posebno jer sad ima iskustvo iz Njujorka, zna da može i to mnogo pomaže. Izuzetno je snažan i iskusan, igra dobro na svim podlogama. Biće teško zaustaviti ga", kaže on.

Koreča navodi da bi iskorak ove sezone mogao da napravi i Grk Stefanos Cicipas.

"Volio bih da korak naprijed načine i Feliks Ože-Alijasim i Denis Šapovalov, oni mi se kao igrači jako dopadaju. Stefanos Cicipas je još jedan igrač koji bi mogao mnogo toga da uradi", zaključio je Španac.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм