Biznis rekreativna liga

"Leburić komerc" šampion FOTO

  • 05.05.2019. 20:57

Ekipa "Leburić komerc" pobjednik je prve Nektar Biznis rekreativ lige u košarci. Leburić komerc je u finalu savladao UMEK rezultatom 66:63 i tako postao prvi šampion ovog takmičenja za rekreativce koje se igralo u banjalučkoj dvorani "Sport trend".

Momci iz Prnjavora su takmičenje završili sa maksimalnim učinkom. Grupom su se prošetali bez poraza, a potom su i u plejofu nastavitli istim ritmom. Prije početka lige nekako je bilo projektovano da se baš ove dvije ekipe sretnu u finalu. Opravdali su ulogu favorita i na kraju je publika u finalu mogla da vidi kvalitetnu utakmicu.

"Znali smo da je UMEK dobra ekipa i da neće biti lako u finalu. Uspjeli smo da pobijedimo i srećni smo što smo prvi šampioni Biznis rekreativ lige. Pohvalio bih svoje saigrače, ali i sve protivnike i organizatore. Ovo je odličan projekat", rekao je član pobjedničke ekipe i MVP finala Duško Šušak.

Vicešampioni su pomalo razočarani konačnim ishodom stisli ruku rivalu koji je ovaj put bio bolji. Jedan od najboljih igrača lige Milan Davidović pohvalno je govorio o ovom takmičenju.

"Ostaje žal što smo stali na posljednjem koraku. Malo nam je nedostajalo, ali šta je tu je. Moramo da budemo zadovoljni", rekao je Davidović.

U prvom izdanju Biznis rekreativne lige nastupilo je čak 20 ekipa što dovodi do broja od 250 igrača. Ni sami organizatori nisu očekivali toliku zainteresovanost ove godine, a ponose se što niko nema zamjerki. Svjesni su da će vremenom stvari samo ići nabolje, tako da se već polako spremaju za naredno izdanje.

"Znali smo da je ovakva liga potrebna našem gradu. Na početku smo imali jednu viziju, ali smo morali da je mijenjamo kada smo vidjeli kolika je zainteresovanost. Imali smo 20 ekipa koje su bile podijeljene u dvije grupe. Najbolji su se istakli i ovim putem bih čestitao šampionima, ali i svim ostalim timovima koji su nastupili u našoj ligi. Već imamo plan za naredno izdanje koje bi trebalo da počne u septembru", rekao je Dušan Komljenović, jedan od organizatora.

Treće mjesto pripalo je ekipi Laboratorija Konzilijum, a četvrto SHP Celeks. Pored glavnog takmičenja, održana je i revijalna All star utakmica. Najbolji igrači odigrali su meč koji simbolično završen neriješnim rezultatom, a timove Lavova i Vukovi vodila su dobro poznata imena Boris Blagojević i Saša Vuleta. Tom prilikom održano je i takmičenje u šutiranju trojki koje je imalo i humantirani karakter. Vrijedi napomenuti da su organizatori u saradnji sa ekipama sproveli nekoliko humanitarnih akcija što je za svaku pohvalu.   
 

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.