Jelen kup

"Lauš 2" u finalu savladao "Market AS"

  • 16.07.2019. 19:48

Finale Jelen kupa na Trgu Krajine u Banjaluci okupilo je veliki broj gledalaca koji su na kraju pozdravili pobjedničku ekipu Lauš 2. Ovi momci su bili bolji od branioca trofeja ekipe Market AS rezultatom 3:2. Uspjeli su da dođu do kraja u konkurenciji 39 timova i osvoje ček na tri hiljade maraka. Najbolji igrač turnira je Njegoš Miljković.

"Borili smo se, dali sve od sebe i isplatilo se. Od početka smo ovdje i sada nas je Bog pogledao da prvi put osvojimo turnir," rekao je Miljković.

Nezadovoljni nisu bili ni u redovima poraženog finaliste. Iako su važili za favorite od prvog dana tunira, ističu da je i drugo mjesto dobar rezultat.

"Ostaje žal, tako je uvijek kada izgubiš u finalu. Uživali smo prethodnih dana i svaka čast organizatorima," rekao je Emilko Janković, član ekipe Market AS.

Šesto izdanje Jelen kupa opravdalo je očekivanja. Tribine su svakog dana bile ispunjene, a i bivši fudbaler Vladan Grujić kaže da se baš na ovakvim turnirima vidi esencija najvažnije sporedne stvari na svijetu.

"Ovdje se vidi ko je majstor. Igra se na malom prostoru, to je taj duh uličnog fudbala," rekao je Grujić.

Na kraju i organizatori sumiraju utiske. Jelen kup je postao tradicionalna manifestacija koja se šest godina održava u Banjaluci, ali i širom Republike Srpske.

"Bilo je zaista sjajno i ove godine. Moramo da budemo zadovoljni. Mislim da smo svi uživali u fudbalu i dobro se zabavljali. Moram da se zahvalim našim prijateljima, gradu Banjaluka, kao i Alternativnoj televiziji koja je od početka uz naš turnir," rekao je predsjednik udruženja CES, organizatora turnira, Sergej Močević. 

U mlađim kategorijama najbolje su bile ekipe Ulični fudbaleri i Novoselija. Jelen kup je i ove godine imao humanitarnu notu i prikupljena sredstva od humanitarne akcije i kootizacija ekipa biće usmjerena za pomoć Domu Rada Vranješević.

Тагови:
  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина