Masters

Lajović u drugom kolu u Monte Karlu, Đoković igra i u dublu

  • 15.04.2019. 13:17

Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu. Sa dva puta po 6:4 pobijedio je Maleka Džazirija iz Tunisa.

Srpskom teniseru je za trijumf nad Tunižaninom bio dovoljan po brejk u oba seta. I u jednom i u drugom on je viđen u devetom gemu.

Lajović je trenutno 48. igrač na ATP listi, a u drugom kolu igraće protiv boljeg iz duela Gvida Andreocija i Davida Gofana.

Sezonu na šljaci Novak Đoković počinje nastupom na mastersu u Monte Karlu, na kojem će igrati i u dublu.

Najbolji teniser sveta igraće u paru sa bratom Markom, i to pošto su dobili specijalnu pozivnicu organizatora turnira. Novak i Marko započeće takmičenje duelom protiv Kolumbijaca, Huana Sebastijana Kabala i Roberta Faraha.

“Lijepo je igrati kod kuće. Ovdje živim skoro 15 godina. Nevjerovatno je koliko je turnir napredovao. Jedva čekam da izađem na teren”, rekao je Đoković pred start takmičenja.

Pred početak takmičenja Novak je dobro raspoložen i ponovo je iskoristio priliku da se "pozdravi" sa novinarom Ubaldom  na konferenciji za medije.

Ako ste zaboravili kako je izgledala Đokovićeva imitacija italijanskog novinara, podsjetite se na priloženom videu snimku ispod ovog teksta.

 

 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.