Široki oprezan

Kup BiH: Borac na "Pecari", derbi u Sarajevu

  • 26.02.2019. 19:37

“Široki je favorit, ali se ne bojimo nikoga “ poručuje trener banjalučkog Borca, Darko Vojvodić. Muče ga, ne krije, kadrovski problemi pred dvoboj na Pecari. Roviti su Kajkut, Dujaković I Ćosić, dok nekolicina igrača nema pravo nastupa. Ipak, Vojvodić uvjerava da oni koji istrče na teren, znaju šta im je zadatak

"Moram vam priznati da ćemo, bez obzira koja ekipa izađe na teren, daćemo sve od sebe i "poginućemo" za sve ono što nosi ovaj dres i klub. Mi želimo da vratimo Borac u vrh fudbala u BiH i mislim da smo na dobrom putu. Očekujem da sutra odigramo dobru utakmicu", kaže Darko Vojvodić, trener FK Borac.

Utakmica na Peceri počinje u 19 časova. U Širokom Brijegu prvi dvoboj sa Borcem, iako svjesni uloge favorita, dočekuju sa dozom opreza.

“Dolazi nam nezgodna ekipa koja je prva u ligi Republike Srpske i koja sigurno ima kvalitet. Moramo odigrati veoma dobro ako želimo da prođemo u polufinale. Svi koji misle da je pred nama lak zadatak, varaju se", kaže Goce Sedloskl.

Predstojeći dvomeč, biće treći Borca i Širokog Brijega u Kupu biH. Prije ravno deset godina, “crveno plavi” su eliminisali Širokobriježane u osmini finala, koji su se potom revanširali Borcu šest godine kasnije u polufinalu.  

A, u borbi za polufinale, ove sezone, sutra će prve utakmice odigrati još fudbaleri Sarajeva I Zrinjskog, te Zvijezde iz Gradačca I TOŠKA, dok je prvi duel Sloge iz GornjegCrnjelova I Klisa odgodjen za 5. mart.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос