Krupa protiv Sarajeva testira novu vještačku podlogu

  • 01.08.2020. 19:18

U kanjonu Tijesno sve je spremno za premijernu utakmicu u novoj sezoni Premijer lige BiH protiv Sarajeva. Ovo će biti i prvi meč na, nedavno postavljenoj, novoj vještačkoj podlozi. Rival koji će testirati teren je aktuelni šampion, a trener Zoran Marić svjestan je snage kluba sa “Koševa”. Upravo zato prepustio im je i ulogu favorita, ali poručuje da njegov tim, ukoliko odigra na najvišem nivou, može da iznenadi.

"Opasnost prijeti sa svih strana. Ne zna se jesu li opasniji Ahmetović ili Rahmanović. Momenat njihove inspiracije u svakom trenutku može da definiše situaciju. Imali smo priliku da odradimo dva treninga na novom terenu, koji će sigurno biti u dobrom stanju za utakmicu. Međutim, mislim da će najveći problem biti temperatura koja će sutra u vrijeme odigravanja meča biti jako visoka", rekao je Marić.    

Fudbaler Krupe koji ima iskustva igranja protiv Sarajeva svakako je kapiten Nikola Dujaković.  Zna da aktuelnom šampionu niko ne može da prijeti, ali siguran je da utakmice iz pripremnog perioda, mogu da uliju povjerenje i budu dobar putokaz njemu i saigračima. 

"U goste nam dolazi aktuelni šampion, i sigurno, kao što je trener rekao, oni će ponovo biti jedni od glavnih kandidata za titulu. Radi se o jednoj veoma iskusnoj ekipi. Iako su veliki favoriti i mi ćemo tražiti našu šansu. Dobro smo radili na pripremama, bez obzira što nema publike, smatram da imamo šansu", poručio je Dujaković. 

Zadovoljan je, kaže, izgledom novog terena, a kao i svima, žao mu je što neće biti publike na tribinama. 

"Prednost domaće publike igraće veću ulogu timovima koji su navikli da na svakom meču imaju veliku podršku sa tribina. I nama će sigurno nedostajati, jer su nam uvijek bili velika podrška", zaključio je Dujaković. 

Povratkom u elitni rang ostvaren je primarni cilj. Nakon duela sa Sarajevom, Krupa će u drugom kolu gostovati Tuzla sitiju, da bi potom ugostili ekipu Olimpika.

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија