Premijer liga BiH

Krupa nastavlja borbu za ostanak u ligi

  • 03.05.2019. 19:44

Pred fudbalerima Krupe su četiri utakmice, a svaka sa sobom nosi imperativ pobjede s obzirom da tim Slobodana Starčevića kaska 6 koraka za lukom spasa u Premijer ligi BiH. Krupa svoju borbu za premijerligaški opstanak nastavlja na svom terenu protiv Zvijezde 09. 

"Mi u naredne četiri utakmice ulazimo u dobroj formi. Ja se nadam da ćemo nastaviti trend kvalitetnih igara i protiv Zvijezde 09. Bili bi srećni i zadovoljni, ako bi nakon utakmice, osvojili nova tri boda koja bi nas ostavila u trci za plasman na deset mjesto", kaže Slobodan Starčević, trener FK Krupa.

Na papiru Krupa ima nešto lakši raspored  do kraja prvenstva , od svojih direktnih konkurenata, Tuzla Sitija I Goška koji će odmjeriti snage u ovom kolu. Iako u  finiš premijerlgaške trke ulaze sa 6 bodova viška od zone ispadanje, fudbalere Tuzla Sitija čeka težak zadatak da sačuvaju do sada stečenu prednost, s obzirom da ih nakon gostovanja u Gabeli očekuju utakmice sa ekipama koje se bore za titulu, a za kraj dočekuju Željezničar. U Krupi, imaju jasnu računicu I kažu da će pokušati da je sprovedu u djelo do kraja prvenstva.

"Mi moramo da nastavimo sa pobjedama. Nama možda treba i sedam bodova da osvojimo, s obzirom da će u konačnici putnika u nići rang odlučuje i gol razlika, a ukoliko budemo bodovno izjednačeni, Tuzla Siti tu ima prednost", kaže Slobodan Starčević, trener FK Krupa.

Uz borbu za opstanak, traje I ona za titulu, a fudbaleri Sarajeva, četiri kola prije kraja prvenstva imaju četiri boda viška u odnosu na mostarski Zrinjski. 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.