Trener Borca

Krunić pred derbi u Kupu BiH: Domaći teren prednost protiv Željezničara

  • 12.02.2020. 19:48

Najzanimljiviju utakmicu četvrtfinala Kupa BiH odigraće Borac i Željezničar, a trener Banjalučana Branislav Krunić smatra da je njegov tim u blagoj prednosti.

Njegovi momci su u prvom dijelu sezone dokazali da znaju kako igrati protiv ekipe Amara Osima. Remi na Grbavici i ubjedljiva pobjeda na Gradskom stadionu svakako da ulivaju povjerenje. Zbog činjenice da će biti domaćini i u predstojećem meču dobili su dodatni vjetar u leđa.

"Gledajući iz našeg ugla, ne možemo da budemo nezadovoljni. Međutim, ako pogledamo druge parove, vjerovatno su druge ekipe zadovoljnije. Dobile su slabije protivnike i ekipe iz nižeg ranga takmičenja. Za fudbal u Banjaluci nije mogao da bude bolji trenutak od aktuelnog. Dolazi nam Sarajevo, nakon toga stiže i Željezničar. Biće pravi praznik fudbal sa aktraktivnim protivnikom. Pokazali smo u ove dvije utakmice da znamo igrati sa njima. Imamo pozitivan skor kući i možemo se nadati prolasku dalje", izjavio je Krunić. 

Predstavnik Željezničara na izvlačenju parova bio je Haris Alihodžić koji je svjestan težine gostovanja. Ipak, sa optimizmom gleda na duel u Banjaluci.

"Sigurno da smo mogli izvući lakšeg protivnika, s obzirom da smo imali tri kluba iz druge lige. Idemo u Banjaluku, idemo po prolazak u narednu rundu. Ukoliko želimo da osvojimo Kup moramo da pobijedimo sve utakmice do kraja", rekao je Alihodžić. 

U ostalim utakmicama Rudar iz Kaknja dočekaće GOŠK, Zrinjski je izvukao Tuzlu siti, dok će Široki Brijeg igrati sa Olimpikom. Svi mečevi na programu su 4. marta. Trofej Kupa BiH dobiće novog vlasnika, pošto je Široki eliminisao aktuelnog osvajača Sarajevo u prethodnoj rundi. 
  
 

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.