Borac dočekuje Mladost Doboj Kakanj

Krunić: Mladost kvalitetan protivnik, ali očekujemo pobjedu

  • 16.08.2019. 11:28

Fudbaleri Borca dočekuju sutra ekipu Mladost Doboj Kakanj u petom kolu Premijer lige BiH. Meč dolazi nakon pobjede u Bijeljini protiv Radnika, što je, prema riječima trenera Branislava Krunića, ulilo dodatno samopouzdanje njegovoj ekipi. Ipak, upozorava da neće biti laka utakmica.

“Mladost je pokazala da zna da igra čvrsto I na rezultata, tako da nas ne očekuje nimalo laka utakmica. Poslije pobjede u Bijeljini nalazimo se u pozitivnoj atmosferi, što ne smije da nas zavara u ovom trenutku. U ovoj utakmici idemo na pobjedu I moramo pred domaćom publikom da pokažemo da postepeno ulazimo u formu”, rekao je trener banjalučana Branislav Krunić.

Junak pobjede u Bijeljini bio je Saša Kajkut, koji se složio sa trenerom da je Mladost kvalitetan protivnik. Uvjeren je ipak, da ako israve greške iz prethodne utakmice, pobjeda neće doći u pitanje.

“Mladost je dosta tvrd i čvrst protivnik. Osvojili su svih šest bodova na strani, što je pokazatelj kako oni igraju. Mi smo ovu sedmicu iskoristili da analiziramo prethodnu utakmicu, protiv Radnika. Analizirali smo greške, kojih je bilo, tako da ih ne ponavljamo u ovoj utakmici. Očekujem da izađemo maksimalno spremni, odgovorni I motivisani I da se nakon utakmice svi zajedno radujemo”, rekao je Saša Kajkut.

Utakmica Borac-Mladost DK igra se sutra na Gradskom stadionu I počinje u 20 časova i 30 minuta.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.