Veliko srce Portugalca

Kristijano Ronaldo pomogao u liječenju male Sofije: Čim je dobio poruku, odmah je odlučio pomoći

  • 26.01.2021. 17:24

Jedan od najboljih fudbalera svijeta donirao svoj dres kao predmet za aukciju u akciji prikupljanja pomoći za bolesnu djevojčicu iz Srbije.

Kakav gest Kristijana Ronalda! Ne samo da je jedan od najboljih fudbalera na planeti, već ima ogromno srce koje ne zna za granice humanosti.

Ovaj put Portugalac je odlučio da pomogne u liječenju jedne male Beograđanke. Ronaldo se uključio u humanu akciju za pomoć jednogodišnjoj Sofiji Markuljević koja boluje od rijetke bolesti spinalne mišićne atrofije.

Fudbaler Juventusa donirao je za aukciju dres koji je nosio na meču protiv Milana 11. novembra 2018. godine, a licitiranje se odvija na sajtu "Junajted čeriti", jedne od najvećih humanitarnih organizacija Evrope.

Do juče popodne ovaj Ronaldov dres dostigao je cijenu od 4.590 evra. Do kraja aukcije ostala su 24 dana nakon čega će iznos najveće ponude biti uplaćen na račun za liječenje male Sofije.

Djevojčici je za liječenje u SAD potrebno 2,1 milion dolara i porodica ima rok od 10 mjeseci da skupi novac.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.