Kreće završnica Kupa Republike Srpske za rukometaše, Sloga bran trofej

  • 11.09.2020. 19:37

“Prošlo je šest mjeseci od naše posljednje takmičarske utakmice i svi se radujemo završnici Kupa u Doboju”, poručuje trener rukometaša Borca Mirko Mikić. Njegovi izabranici su veliki favoriti u sutrašnjem duelu sa Lokomotivom, a ukoliko Sloga savlada Leotar, ponovo će borba velikih rivala odlučiti o trofeju.

"Sigurno da će Sloga biti motivisana, kao uostalom i svaka ekipa koja ode na "fajnal for", pogotovo što brane trofej. Biće dosta zanimljivo. Nedostajale su nam utakmice i pritisak igranja za titule. Igramo za jedan trofej koji nam je jako važan i daćemo sve od sebe da ga vratimo u Banjaluku", rekao je Mikić.  

S obzirom da je tim u dobroj mjeri izmijenjen u odnosu na prošlu sezonu, kaže da je zadovoljan kako sve za sada izgleda, a upravo će turnir u Doboju prikazati u kakvoj formi Borac dočekuje naredne izazove. Jedan od onih igrača koji je ostao u “crveno-plavom” taboru je pivot Nemanja Vučićević, koji vjeruje u dobre partije ekipe na startu sezone. 

"Otišlo je pet-šest igrača, a pojačanja koja su došla dobro su se uklopila. Na nama je da radimo i dovedemo igru na nivo onom iz prošle sezone, ako ne i bolje da bude", izjavio je Vučićević. 

Slogu je u prethodnom periodu pojačalo nekoliko igrača, a na mjesto trenera stigao je Mario Kelentrić. U Doboju s razlogom imaju velike ambicije u novoj sezoni, kao i u predstojećoj završnici Kupa Srpske, mada poručuju da protiv Borca pobjeda nikad nije zagarantovana.   

"Ipak su oni u posljednjih pet godina bili najbolja ekipa u BiH, ali to ništa ne znači. Dobro smo se pojačali. Naravno da je potrebno vremena za uigravanje. Odradili smo dobar posao i pokušaćemo da odbranimo Kup", poručio je Kelentrić. 

Doboj će narednog vikenda biti domaćin i završnice Kupa BiH, čije je odigravanje, zbog situacije sa Kovidom 19, bilo pod velikim upitnikom. Titulu brane rukometaši Borca.  

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок