Potvrdio odlazak

Kralj ljubavi Juventusa i Alegrija, mijenja ga Francuz

  • 27.02.2019. 13:38

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri saopštio je upravi kluba da na ljeto želi da napusti Torino i potraži nove izazove, prenosi “Tutosport”. Alegri nakon četiri duple krune u Italiji, ali i izgubljena dva finala Lige šampiona, ima ponude iz Premijer lige, a navodno ga želi i Real.

Sa druge strane, prva želja “Stare dame” je Zinedin Zidan, nekadašnji fudbaler italijanskog šampiona, koji je već istakao želju da se vrati u Torino, pa u klubu čekaju pravi trenutak da krenu u akciju. Veliki adut ka ostvarenju te želje je Kristijano Ronaldo, koji je sjajno sarađivao sa Zidanom u Realu, a spekuliše se da su upravo zato velike Juventusove želje za leto Isko i Marselo. Opet, za Zidana je baš zagrizao i Čelsi...

Sa druge strane, navodno je u konkurenciji i selektor aktuelnih svetskih prvaka Didije Dešan, koji je vodio Juve u Seriji B kada je nakon “Kalčopolija” lako izborio povratak u društvo najboljih. Postavlja se pitanje da li je Dešan uopšte voljan da napusti klupu Francuske i upusti se u težak zadatak da u Torino donese pehar Lige šampiona.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина