Kvalifikacije za LE

Kraj za Čukarički, nada kratko trajala

  • 31.07.2019. 22:58

Fudbaleri Čukaričkog nisu uspjeli da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Poslije 0:0 u Norveškoj, u revanš meču sa Moldeom na Banovom brdu poraženi su sa 1:3 (0:2).

Tako ni treći pokušaj da se domognu treće runde nije urodio plodom, pošto su bili zaustavljeni u istoj rundi kvalifikacija i 2015. i 2016.

Molde je, ruku na srce bio favorit i prije ova dva duela, to je i pokazao na terenu, posebno u ovom susretu gdje je djelovao daleko konkretnije i opasnije, na kraju i efikasnije.

Ko zna kako bi se meč kretao da je Čukarički već u drugom minutu iskoristio veliku priliku.

Ovusu je odlično uputio loptu pred gol, tamo je bio Tedić, šutirao je, ali je golman Moldea uspio da vrhovima prstiju loptu izbaci u korner.

Sve poslije toga, išlo je na vodenicu gostiju koji su ubrzo uspostavili željeni ritam igre. Sve je polazilo od kapitena Magnusa Volfa Eikrema, nekadašnjeg igrača Mančester junajteda, koji je sjajno proigravao saigrače i ubrzo je Molde stekao prednost.

Igrao se četvrti minut kada je Omoijanfo šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je pogodila Stefana Šapića, promijenila smjer i prevarila nemanju Belića - 0:1.

Imao je Molde šansu u 15. minutu preko Haugena, ali je bio neprecizan, da bi u 37. minutu praktično sva priča oko pobjednika dvomeča bila završena.

Marko Docić nije uspio da otkloni opasnost kako je želio, lopta je došla do Magnusa Volfa Eikrema, šutirao je neodbranjivo sa 15 metara i mreža Belića se zatresla po drugi put.

Bio je to veliki psihološki udarac za mladu ekipu Čukaričkog od koje nisu uspjeli da se oporave.

Imali su nekoliko pokušaja u nastavku, ali iskusniji Norvežani su pametno čuvali rezultat, vrebali iz kontre, na kraju uspjeli su da postignu još jedan gol.

Knudsen je prošao u 78. minutu po lijevoj strani, niko ga nije izblokirao, Belić je bio nemoćan.

Ipak, tri minuta kasnije, kombinacije rezervista Čukaričkog Vidosavljevića i Kajevića urodila je pogotkom.

Asmir Kajević je izašao sam pred golmana, šutirao je u donji lijevi ugao za konačnih 1:3.

Molde će u trećem kolu kvalifikacija igrati sa boljim iz dvomeča između Arisa i AEL-a iz Limasola.
 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.