Kraj za Borac u ABA 2 ligi: Podgorica nadoknadila minus četiri iz prvog meča

  • 21.04.2021. 13:53

Kraj za Borac u ABA 2 ligi. Pobjeda Podgorice 77-65, koja je nadoknadila minus četiri iz prvog meča. 

Loša igra u drugom poluvremenu, pogotovo u posljednjoj četvrtini kada Borac nije mogao da poveže svoj napad. 

Podgorica je sjajnom odbranom odsjekla Kneževića, a niko drugi nije mogao ništa da pogodi sa distance. Sve vrijeme su izabranici Zorana Kašćelana igrali vrhunski u defanzivi, sveli protivnika na mali broj poena i tako uveli meč u ritam koji njima više odgovara. Razlika u dvije utakmice je Borčev šut, Banjalučani su u prvoj pogodili čak 15 trojki, dok u ovoj drugoj šut sa distance postao je noćna mora. 

Musić je dirigovao igru svoje ekipa, u ključnim momentima podržali su ga Čarapić i Robinson koji je imao tri odlična zakucavanja. Musić je postigao 25 poena za najveći uspjeh Podgorice u istoriji kluba.

"Čestitam Podgorici na prolazu u polufinalu. Iskoristili su prednost domaćeg terena i želim im sreću. Mi smo ekipa koja može da pogađa sa distance, ali danas nas nije služio. Odbrana je bila možda najbolja do sada. Htio sam da pozdravim sudije, ali ne znam zašto mi nisu pružili ruku. To mi se prvi put desilo. Čudi me njihov gest. Na terenu sam takav, kakav jesam, ali sam isto tako veliki sportski džentlmen. Plasmanom u plejof ispunili smo primarni cilj, mislio sam da možemo više. Borac je bio posljednji u bh ligi, rezultat je došao za 52 dana. Čestitam Igokei na plasmanu u plejof, nas čeka Liga 6 BiH", rekao je Dragan Nikolić, trener Borca.

"Izuzetan uspjeh za nas. Veliki napredak u odnosu na početak sezone. Rastemo stalno i to nam je dalo optimizam. Momci su bili pod pritiskom, ali smo defanzivno bilo na nivou. Sveli smo Borac na 65 poena što dovoljno govori o našoj želji", poručio je Zoran Kašćelan, trener Podgorice.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.