Kovid nije zaustavio niz rukometaša Borca

  • 23.11.2020. 19:38

Neočekivana pauza uzrokovana velikim problemima sa virusom korona nije ostavila traga na rukometašima Borca. Izabranici Mirka Mikića ostvarili su četiri pobjede po povratku na teren i, uz dobojsku Slogu, potpuno zasluženo drže sam vrh tabele u Prvenstvu BiH. 

“Spoj mladosti i iskustva pokazao se kao dobitna kombinacija”, poručio je Luka Knežević gostujući u ATV Jutru.    

"Trener Mirko je stvarno posložio ekipu i moram reći da u timu vlada harmonija. Drugari smo kako na terenu tako i van njega. To sve daje rezultat. Spoj smo mladih i iskusnih igrača. Od iskusnijih tu su Bojan Ljubišić, Saša Puljizović, Goran Trkulja, Nemanja Vučićević". 

Iako je još uvijek rano govoriti o konačnom raspletu, sjajan start sezone raduje sve u “crveno-plavom” taboru. Luka je zadovoljan i svojim partijama. On je uz Luku Perića i Marka Lukića jedna od najvećih uzdanica kluba. Savjete starijih igrača, kaže, pažljivo slušaju i trude se da na terenu opravdaju ukazano povjerenje stručnog štaba.    

"Na bekovskim pozicijama uvijek možemo da dobijemo savjet od Puljizovića, za odbranu od Gorana Trkulje, kao i od našeg kapitena Đorđa Ćelića. Bojan Ljubišić radi sa golmanima. Mi mladi kada dobijemo priliku uvijek idemo da damo svoj maksimum". 

Naredna utakmica očekuje ih u subotu u Brčkom protiv Lokomotive. Brčaci se trenutno nalaze u sredini tabele na sedmoj poziciji, a taj meč trebalo bi da bude dobra provjera pred derbi sa Izviđačem, koji je na programu petog decembra u Banjaluci. 

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос