Košarkaški kamp "Grawe three points": Tradicija koja traje

  • 15.08.2020. 20:59

Organizovati kamp u uslovima kada je pandemija virusa korona pogodila cijeli svijet bilo je izuzetno teško, ne kriju u košarkaškom klubu Partizan TS. Ipak, srećni su što se tradicija duga 19 godina nije prekinula. 

Ove godine uz poštovanje svih propisanih mjera,  kamp će se održati u tri smjene, sa po 35 učesnika. Promoter kampa je bivši košarkaš Ratko Varda, a organizatori očekuju da ih narednih dana posjete još neki proslavljeni asovi igre pod obručima. 

-  Ako znamo da negdje od marta, aprila nismo imali značajne sportske događaje, ovo je možda, što se tiče omladinskih kategorija u bilo kom sportu prvi događaj poslije korone, značaj je višestruk. Sama činjenica da mi već 19. Godinu obdje radimo, das mo više od deset hiljada kampera ovdje okupili, košarkaša I košarkašica iz raznih krajeva sviejta, rekoa bih značaj je ogorman. Naredne dvije smjene očekujemo još naših gostiju, promotera. Prije svega tu će sigurno biti Zoran Stevanović, Miroslav berić, raša Nesterović. Uglavnom sve partizanovci, ali proslavljeni asovi košarke, kaže jedan od organizatora kampa i trener Partizan TS Željko Krunić. 

Djeca željna znanja I dokazivanja rado se vraćaju na ovaj kamp. Uz košarkaško stiču I životno iskustvo, a želja im je da jednog dana, popuit svojih idola zaigraju u NBA ligi. 

-* Moj idol je Nikola Jokić I plan mi je da igram u NBA jednom

- Ja sam na kampu već više godina I vrlo je zanimljivo. Svake godine naučimo nešto novo I svake godine je sve zanimljivije. Imam košarkaškog idola to je Nikola jokić, a planovi su mi da što više treniram I budem bolji

- Na kampu je super. Svi su fini prema nama I naučila sma dosta stvari.

Prva smjena kampa završava se sutra. Do sada je kroz Grave tri points košarkaški  kamp prošlo preko 12,5 hiljada dječaka I djevojčica iz cijelog svijeta.  

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија