Jahorina

Košarkaški kamp "Grawe three points" proslavlja punoljetstvo

  • 04.07.2019. 19:37

Osamnaesti po redu "Grawe three points" košarkaški kamp ove godine okupiće preko 500 učesnika željnih košarkaškog usavršavanja.

Kamp napreduje iz godine u godinu, a lista zemalja koje se pridružuju se neprestano proširuje, te su ovogodišnji gosti u prvoj grupi košarkaši iz Turske, ali i regiona. 

Svi oni kažu, da se rado vraćaju na Jahorinu, i da su na kampu stekli kako znanje tako i nova  prijateljstva.

"Mi volimo Jahorina, i trening i treneri, sve je odlično, mi smo srećni ovdje. Dobro radimo dobro uživamo, sve je lijepo".

"Pa bilo je sve super, zabavljali smo se trenirali, učili nešto novo i volio bi i sledeće godine da idem na kamp", rekli su mladi košarkaši.

Promoteri ovogodišnjeg kampa su Stefan Janković i Đorđe Gagić igrači KK "Partizan". Kako kažu, čast im je da svoje znanje prenesu na mlađe generacije, tokom održavanja kampa.

"Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da pripomognemo, ovom kampu jer smatramo da je to jako bitna stvar za razvoj mladih igrača i djece. u odrastanju njihovom i sticanju radne navike kod njih, što je jako bitno", istakao je Đorđe Gagić, promoter kampa "Grawe three points".

Kamp će ove godine biti orgnizovan u četiri smjene, a prva je počela 29 juna. Organizatori kampa ističu da je on jedno veliko iskustvo, u kome mališani iz cijelog svijeta razmjenjuju iskustva i stečena znanja.

"Praktično mi u svim smjenama imamo takmičenja u igri jedan na jedan, do šutiranja iz različitih položaja i pozicija. Djeca provjeravaju koliko su dobro trenirala u svojim klubovima, kada dođu na ove košarkaške kampovime oni imaju protivnike iz drugih klubova, praktično i ono što je najvažnije da poslije tih takmičenja oni idu na vannastavne aktivnosti", naglasio je Boban Stanojević, organizator kampa "Grawe three points".

Za 18 godina održavanja košarkaškog kampa Jahorinu je posjetilo više od 10 hiljada mališana uzrasta od šest do 16 godina. Vlade Divac, Predrag Danilović, Radoslav Nestorović samo su neka od imena koja su do sada stala iza koarkaškog kampa i podržala mlade košarkaše na Jahorini. 

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.