"Vrijeme je za veliku žurku"

Košarkaški kamp "Grawe three points" proslavlja 18. rođendan

  • 12.04.2019. 19:38

"Vrijeme je za veliku žurku", našalio se Miroslav Berić aludirajući na 18. rođendan košarkaškog kampa banjalučkog Partizan TS. I ove godine, Jahorina će da bude baza nadaleko poznatog kampa koji iz godine u godinu okuplja na stotine mališana željnih košarkaškog usavršavanja.

Svojevrsni domaćin je i ovaj put Zoran Stevanović, jedan od onih koji brine za mlađe kategorije beogradskog Partizana, dok se među promoterima našlo mjesta i za proslavljenog slovenačkog košarkaša Radoslava Nesterovića.
  
"Želim da ovaj kamp potraje još dugo. Već deset godina sam dio kampa i svaki put kada dođem osjećam se kao kod kuće", istakao je Zoran Stevanović, promoter košarkaškog kampa "Grawe three points".

"Mislim da u ovo vrijeme, kada imaš toliko sličnih kampova širom bivše Jugoslavije i Evrope, ta neka tradicija što se ovdje održava za svaku pohvalu i nadam se da će da se nastavi istim tempom. Mi ćemo uvijek biti tu da pomognemo", naglasio je Radoslav Nesterović, promoter košarkaškog kampa "Grawe three points".

Kamp će ove godine biti organizovan u četiri sedmodnevne smjene, a prva počinje 29 juna. Od prvog dana ideja kampa je, kažu organizatori, da se mališani uče košarkaškoj vještini kroz jedan planski trening koji je doziran prema starosnim kategorijama i već stečenim znanjem.

"Svi smo mi prošli raznorazne kampove, ali sigurno na ovom nivou-nismo. Nadam se da nas očekuje i dobra žurka za punoljestvo", istakao je Miroslav Berić, promoter košarkaškog kampa "Grawe three points".

Za minulih sedamnaest godina, kroz košarkaški kamp Partizana TS prošlo je više od 10 hiljada mladih košarkaša. U ovom klubu kažu, da ih tradicija obavezuje da nastave sa još kvalitetnijim radom, kako bi i one buduće generacije krenule stopama Divca, Danilovića, Nesterovića, Kecman i brojnih drugih igračkih veličina koje su, svako na svoj način, učestvovale u pisanju stranice ove sportske priče. 

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм