Prva liga RS

Košarkaši Leotara zadovoljni polusezonom

  • 28.12.2018. 19:47

Košarkaši Leotara uspješno su završili jesenji dio sezone. Trebinjci su sa skorom od devet pobjeda i dva poraza. Tim je uigran i dobar zadovoljno kažu igrači Leotara. 

Od januara ih kažu čeka dosta posla, ali su sigurni u sebe i vjeruju u najbolji plasman.

"Možemo biti zadovoljni imali smo ta dva kiksa na početku sezone, ali na kraju smo podigli formu što je najbitnije. Sada idu praznici da se malo odmorimo i da nastavimo jako da treniramo i još spremniji da dočekamo sljedeću polusezonu", kaže Dejan Šakotić, košarkaš Leotara.

"Sada je Borac na prvom mjestu, bježi nam jednu pobjedu, nadamo se većoj koš razlici i pobjedi u Trebinju i liderskoj poziciji na početku i samim tim da ostane tako do kraja", ističe Đorđe Ninković, košarkaš Leotara.

Februar će biti presudan jer će tada Trebinjci na crtu košarkašima Borca i Radnika. Trenutnim rezultatom, ali i sastavom tima  zadovoljan je i trener. Dražen Šegrt se nada da će se oporaviti povrijeđeni igrači, a kaže možda bude i pojačanja. 

"Zadovoljan sam sa momcima, sješćemo napravićemo neki bilans sportski sa ljudima koji rukovode klubom zajedno sa nama iz sportskog sektora, vidjećemo da li se možemo pojačati. Ja sam siguran da ćemo sigurno biti dobar takmac svakome i da se ne pojačamo bićemo sigurno ozbiljan takmac to je neko polufinale ili finale", kaže Šegrt.

Leotar se nada dobrim igrama i u nastavku sezone. Trenutno su na diobi dugog mjesta tabele Prve lige RS sa ekipom Sokoca.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић