Premijer liga BiH

Košarkaši Leotara imaju sjajnu povratničku sezonu

  • 20.12.2019. 19:54

Zadovoljstva, dobre atmosfere i još bolje hemije ne fali u redovima KK Leotar iz Trebinja. Na samom kraju jesenjeg dijela Premijer lige BiH nalaze se na visokom četvrtom mjestu tabele.

I sami kažu da u ovo nisu vijerovali. Sada su ciljevi još veći. 

"Mi smo prezadovoljni, mi smo ušli sa ambicijom da opstanemo pa ako nam se negdje iz prikrajka pruži prilika da se uguramo u Super ligu to bi bilo ostvarenje maaksimalnih ciljeva mi smo već sada na pragu toga, ali nećemo stati daleko je još do ostvarenja tog cilja, ovo je tek trećina pređenog puta", rekao je trener Leotara Miro Vukoje.

Dosta posla je pred trebinjskim košarkašima. Već u subotu će na crtu ekipi iz Širokog Brijega, kod igrača je velika želja jer je to šampion BiH iz prošle sezone. Nadaju se da 
će domaći teren i puna dvorana biti dodatni vjetar u leđa.

"Pa sigurno da smo spremni, imali smo malo problema sa povredama, međutim daćemo sve od sebe da izađemo i da se predstavimo u što boljem svjetlu. Široki jeste dobar, možda čak i najbolja ekipa uz Igokeu u Premijer ligi. Međutim na domaćem smo terenu imamo neke svoje nade i kvalitete koje možemo da iskoristimo", izjavio je jedan od najboljih igrača Trebinjaca Dejan Šakotić.

Da ekipa puca od optimizma potvrđuje i Aleksandar Andrejević.

"Vlada pozitivna atmosfera, evo je kraj prvog dijela sezone, sigurno da smo odigrali mnogo bolje nego što se od nas očekivalo i da je sada dosta ozbiljnije, skontali su da je sve u kvalitetu pa tako da je i taj Široki neće doći ne pripremljen za nas i mi ćemo biti spremni i jako je bitno da damo preko 100 odsto i da nam pomogne publika", rekao je Andrejević.

Trebinjci i ekipa iz Širokog koplja će ukrstiti u subotu veče u trebinjskoj Sportskoj dvorani. Igrači vjeruju da će se ljubitelji košarke odazvati u velikom broju i da će im baš oni pomoći da ostavre zacrtane ciljeve i želje.

 

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана