ABA liga

Košarkaši Igokee sa optimizmom putuju u Novo Mesto

  • 21.11.2019. 15:57

"Krka je u mnogo boljoj situaciji od nas, jer ima tri pobjede, ali mi gledamo samo sebe", poručio je trener Igokee pred put u Novo Mesto. Dragan Bajić pun je samopouzdanja pred predstojeći duel, iako priznaje, neće biti lako.

Utakmica protiv Budućnosti, u prošlom kolu, daje mu za pravo da se nada da njegov tim polako izlazi iz krize. 

"Ono što sam ja rekao svojim igračima i pred pripemu za ovu utakmicu je da ja u Novo Mesto idem pun samopouzdanja, sa vjerom da pobjedim taj tim. Sigurno da neće biti lako. Krka je pokazala da je jako nezgodan tim, raznovrsni i u napadu i u odbrani. Moraćemo biti skoncetrisani svih 40 minuta i dati maksimum energije koju u ovom momnetu posjedujemo, ako želimo da dođemo do pobjede", rekao je Dragan Bajić, trener Igokee. 

Iz treninga u trening sve djeluje mnogo bolje, kaže Bajić koji se nada da će se to prenijeti i na utakmice. Period teških mečeva je iza košarkaša Igokee, a do kraja polusezone Bajić vjeruje da mogu upisati koju pobjedu više. Nakon Krke, ugostiće Megu i Primorsku, dok će još u goste Ciboni. 

"Ja se nadam da ćemo dobro odreagovati. Da je ovo period koji nama daje nadu da možemo da igramo sa ova četiri tima do kraja prvog dijela ABA lige. Pokušaćemo kroz ove četiri utakmice ostvariti makismalan broj pobjeda koji nam se ukaže, da što spremniji dočekamo taj drugi dio", dodaje Bajić.
 
Marko Tomas i dalje je van stroja zbog povrede, dok su ostali igrači spremni za deuel priotiv Krke. Utakmica se igra u subotu u 20 časova, uz direktan prenos na našem program. 
 

Тагови: