ABA Liga

Košarkaši Igokee priželjkuju trijumf u Zadru

  • 12.12.2018. 16:06

Košarkaši Igokee gostuju u petak ekipi Zadra u 11. kolu ABA lige. Iz Igokee poručuju da očekuju zahtjevnu utakmicu, ali se nadaju pobjedi. Obe ekipe poražene su u prethodnom kolu, pa bi im trijumf donio mirnoću pred nastavak takmičenja.

"Znamo šta nas čeka u Zadru. Ekipa koja igra jako fizički, koja će da nas pritišće fizički. Za raliku od utakmice sa Partizanom, moramo od početka da se prilagodimo tom ritmu, da bismo imali šansu da pobijedimo utakmicu. Zbog domaćeg poraza moramo opet da se "vadimo" u gostima i idemo da pobijedimo tu utakmicu", rekao je plejmejer Igokee Filip Adamović.

Trener Žarko Milaković ove sedmice imao je kadrovskih problema, s obzirom da Tomislav Zubčić i Vuk Radivojević nisu trenirali sa ekipom, pa je njihov nastup upitan. Igokea je trenutno sedma na tabeli sa četiri pobjede i šest poraza, dok je Zadar na desetom mjestu sa pobjedom manje.

Utakmica Zadar-Igokea igra se u petak u 20 časova.
 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.