"Noć odluke" u Banjaluci 

Košarkaši dočekuju Leotar u majstorici za šampiona Srpske

  • 03.05.2019. 19:52

U noć odluke, kako su nazvali “majstoricu” za šampiona Republike Srpske, košarkaši banjalučkog Borca ulaze silno motivisani da se konačno domognu titule i ulaznice za Premijer ligu BiH. Svjesni su, kažu, da sav rad minulih mjeseci staje u predstojećih 40 minuta okršaja na parketu “Borika”.   

"Osam mjeseci smo radili za ovo i da nam je neko na početku sezone ovo ponudio sigurno da bismo prihvatili," rekao je Srđan Lončar, kapitan OKK Borac. 

"Ovi momci su spremni. Mi osam mjeseci živimo i radimo za ovo. Prošli smo kroz mnoge teške situacije, ali smo dokazali kroz ligu da možemo da se vratimo na pravi način. Uz dobar pristup, borbenost i zalaganje možemo da dođemo do šampionske titule," kaže Dragan Mičić, trener OKK Borac.

Trener Borca, Dragan Mičić ne krije da je recept za uspjeh igra iz treće utakmice finalne serije kada je njegov tim uz raznovrsnu igru sveo ekipu Leotara na mali broj poena. U odlučujući duel, košarkaški Borca ulaze lišeni pomoći Zvonara, Lulića, Stupara i Šćekića, ali svi ostali poručuju da će zbiti redove kako bi nadoknadili njihov izostanak. 

"Mi smo se potajno nadali da će neko od njih biti spreman, ali se radi o teškim povredama. Četa je mala, ali je spremna i hrabra," rekao je Mičić.

Peta utakmica finalne serije prvenstva Republike Srpske, igra se u subotu, sa početkom u 20 časova.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок