Kori Volden napustio Partizan i prelazi u Crvenu zvezdu

  • 27.06.2020. 15:11

Doskorašnji bek crno-bijelih je imao još godinu dana ugovor sa klubom, ali i mogućnost da ga napusti uz plaćanje propisane novčane nadoknade.

Kori Volden napušta redove Partizana. Američki bek, koji je prošle sezone nosio crno-bijeli dres sa brojem dva, odlučio je da plati propisano obeštećenje i ode u drugi klub.

Pri dolasku u dosadašnji klub, Volden je potpisao dvogodišnji ugovor, a pred ovu sezonu, Partizan mu je, kako ističu u Humskoj, "ponudio odlične uslove za nastavak saradnje".

"Ipak, Kori Volden je odlučio da prihvati ponudu drugog kluba koja je finansijski znatno veća i za taj novac plati propisano obeštećenje i ima daleko veća primanja od onih koje je imao u Partizanu", ističu crno-bijeli.

U Evrokupu, Kori Volden je tokom grupne faze takmičenja imao prosječan učinak od 6,5 poena uz 3,3 asistencije i 2 izgubljene lopte po meču. U Top 16 fazi, zahvaljujući dobrim igrama u dva meča protiv Virtusa iz Bolonje, on je svoj učinak poboljšao na 9,8 poena 2,8 asistencija i 1,8 izgubljenih lopti.

U ABA ligi, američki bek je imao učinak od 8,9 poena uz 1,8 asistencija i 1,4 izgubljene lopte.

"KK Partizan će na poziciji koja je ostala upražnjena potražiti drugo rješenje. Ujedno, klub se zahvaljuje Voldenu na svemu učinjenom tokom sezone 2019/20 i želi mu sreću u nastavku karijere", poručili su crno-bijeli, prenosi sport.blic.

Košarkaški portal Eurohoops navodi da je Volden dogovorio saradnju sa velikim rivalom crno-bijelih Crvenom zvezdom.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.