Banjaluka

Kompanija M:tel generalni sponzor Fudbalskog kluba Borac

  • 30.07.2020. 19:42

Banjalučani potpuno spremni dočekuju početak Premijer lige BiH, u subotu na Gradski stadion dolazi Mladost Doboj Kakanj. Ugovorom o generalnom sponzorstvu sa kompanijom M:tel Borac je zaokružio dobar posao koji je napravljen u prethodnom periodu.

Predsjednik kluba Vico Zeljković poručuje da je Borac danas dobro organizovan i da ima sređene finansije, a ugovor sa Mtelom potvrđuje da crveno plavi nastavljaju pravom putanjom.

"Ovo je važan dan za Borac. Uspjeli smo da se dogovoimo sa kompanijom M:tel. Ovaj put smo uspjeli da dogovorimo još ozbiljniju saradnju. Hvala im što su prepoznali sve ono što radimo. Borac nije isti klub kao prethodnih godina, sada smo organizovan klub sa visokim ambicijama. Trudićemo se da klub raste, nećemo se više boriti za preživljavanje već za vrh Premijer lige. Prioritet je kontinuitet nastupa u evropskim takmičenjima, to je pod mus", rekao je Zeljković. 

Na njegove riječi nadovezao se i generali direktor kompanije m:tel Marko Lopičić.

"Ovo je i za nas važan događaj. Sa Borcem imamo dugogodišnju saradnju i ovo je samo nastavak. Pomagali smo i u teškim i sada u boljim vremenima. Prethodna sezona je bila značajna, prepoznali smo šampionske ambicije i drago mi je što imamo priliku da pomognemo. Nadam se da ćemo na kraju slaviti titulu", rekao je generalni direktor Kompanije M:tel Marko Lopičić.

Ugovor je potpisan na godinu, a Lopičić kaže da je jasna opredijeljenost obje strane da saradnja bude višegodišnja. Zeljković je govorio o očekivanjima od naredne sezone te je istakao da je obaveza Borca plasman u evropska takmičenja. To mora da bude naša normalnost u narednim godinama poručio je predsjednik Banjalučana.

"Ovaj izlazak u Evropu je samo start za Borac. Ono što možemo da obećamo je da će Borac i narednih godina biti na međunarodnoj sceni, i to mora biti naša normalnost kako bi klub dalje rastao", rekao je Zeljković.

Za sedam dana je Izborna Skupština Fudbalskog kluba Borca na kojoj će biti izabran nasljednik Vice Zeljkovića. Aktuelni predsjednik rekao je danas da je u ovom momentu Stojan Malbašić prvi favorit za tu funkciju. Nijedan pojedinac ne može sam da vodi Borac niti je bilo koji pojedinac zaslužan za sve što je urađeno rekao je Zeljković čime je  poručio da uprava mora da nastavi sa timskim radom kako bi Borac nastavio da raste.
 

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)