Indijan Vels

Komentator u sudiju nasmijao sve: Da damo Novaku trofej odmah?

  • 08.03.2019. 08:36

Novak Đoković ove nedjelje startuje na turniru u Indijan Velsu, važi za izrazitog favorita i svi se pitaju ko je taj koji može da mu bude prava prepreka za istorijski, šesti trofej u kalifornijskoj pustinji (izjednačen sa Federerom 5:5).

Time su se bavili Stiv Vajsman, voditelj emisije posvećene Indijan Velsu na “Tenis kanalu”, bivši peti teniser sveta Džejms Arijas i Žan Mišel Gambil, nekadašnji 14. igrač na ATP listi poznat po dvoručnom forhendu.

Prvo pitanje, nasumično izabrano iz jedne činije, koje je uspjelo da nasmije svu trojicu bilo je: Možemo li da predamo trofej Novaku Đokoviću sada i da završimo sa tim, pa da uživamo nekoliko nedjelja u pustinji?

"Hm… Da (smjeh), pogotovo na način na koji je igrao u Australiji… Kada je na vrhuncu igre, prosto ne znam kako može da bude pobjeđen. Jer, ima najveću odbranu ikada, a nije daleko ni od napada. Onaj ko planira da ga savlada mora da odigra savršen meč", rekao je Arijas, a najpre se slatko nasmejao.

Potom se Gambil uključio, potvrđujući riječi sagovornika, samo na nešto drugačiji način.

"Mislim da će biti veoma teško pobijediti Novaka ove godine u “pustinji” jer je prepun sampopuzdanja, trenira jako, osvojio je Melburn, dolazi samouvjeren… Da mu damo odmah trofej? Da… Ali, to ne bi bilo sportski (smeh). Ipak, jedno je sigurno, momci će morati baš da se potrude oko njega", rekao je Žan Mišel.

Na sve to, voditelj Vajsman se uključio pitanjem: Pa, ako je tako, ko je onda zaista spreman da sruši Novaka, ako je to ikako moguće u Indijan Velsu?

"To je teško pitanje… Možda Izner ili Kirijos, oni su igrači koji mogu da ga izbace iz ritma, da se prilagode protivniku. Dešavalo se u prošlosti nekim drugima da im je to polazilo za rukom", složili su se bivši teniseri.

Novak napad na šestu titulu počinje u drugom kolu, a protivnik će mu biti poznat kada duel odigraju Bjorn Fratanđelo (128. na ATP listi) i Elijas Imer (117. na svetu), u noći između četvrtka i petka s početkom u 00:30.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.