Menadžer Liverpula

Klop: Neki će tražiti da odem čak i ako osvojimo trofej

  • 25.12.2018. 22:36

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da vjerovatno nikada neće ućutkati sve kritičare u klubu iako ekipa igra odlično.

Liverpul je trenutno prvi na tabeli, još nemaju poraz u ovoj sezoni Premier lige, ali njemački strateg je istakao da je kritičara uvijek bilo i da će ih biti.

Uoči meča protiv Njukastla koji se igra na "Anfieldu" u srijedu 26. januara od 16 sati, Klop je kazao da njegove misli o trofeju ne idu dalje od naredne godine, iako ima ugovor sa klubom do ljeta 2022. godine.

"Još ništa nisam osvojio, to je istina, ali ne moramo o tome razmišljati do 2022. To je predug period. Sve je trenutno dobro, ali ipak kažu, "Klop još nije ništa osvojio". I na ljeto će biti onih koji će reći da je najbolje vrijeme da idem čak i ako nešto osvojimo, jer u suprotnom više nikada ništa nećemo uzeti. Biće i onih koji će me tjerati i ako ništa ne osvojimo", kazao je Klop.

Naglasio je da čini sve kako bi klub počeo osjavati i trofeje.

"Sve dok svi uživamo u ovom što radimo, a pod svi podrazumijevam vlasnike, igrače i navijače, svakoga ko je uz klub, možemo da pokušavamo i pokušavamo, ali ako jednom neka od ovih grupa ne bude bila zadovoljna, onda nećemo moći da razvlačimo stvari u nedogled. Sada je sve u redu, ali 2022. godina je daleko i nadam se da ćemo do tada ostvariti ciljeve", rekao je trener Liverpula.

Poslije 18 odigranih kola "redsi" su na vrhu tabele sa 48 bodova, a slijede ga Mančester Siti sa 44, Totenhem sa 42, te Čelzi i Arsenal sa po 37.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)