Bijeljina

KK Radnik sa novim sponzorom u novu sezonu

  • 23.09.2019. 19:39

Košarkaški klub Radnik iz Bijeljine sledeću sezonu nastupaće pod imenom "Radnik Elvako MetPro". Na taj način, po prvi put, dobijaju ozbiljnog generalnog sponzora, koji je osjetio potrebu i društvenu odgovornost da pomogne svojoj sredini i mladim sportistima, poručuju iz Radnika.

"Elvako je firma koja ne prodaje proizvode na našim prostorima, već isključivo radi za inostrano tržište, ali se osjeća društveno-odgovornom firmom koja hoće da pomogne našoj sredini, kako kroz sportske i društvene, kulturne i sve ostale socijalne aktivnosti. Mi smo im izuzetno zahvalni na tome, mi ćemo se potruditi da opravdamo sva njihova očekivanja i očekivanja naših simpatizera i navijača", rekao je Mladen Petrović, član Upravnog odbora, KK Radnik.

"Elvako MetPro" predstavlja respektabilnu kompaniju sa znanjem i iskustvom u svim poslovima obrade metala. Iz ove kompanije kažu da su prepoznali potrebu ulaganja u razvoj sporta na lokalnom i republičkom nivou, pa je potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa KK Radnik, kažu, logičan slijed događaja.

"KK Radnik je sportski klub sa bogatom istorijom i dugom tradicijom, te smo i mi kao kompanija koja potiče iz istog grada, pronašli sličnosti i razloge za buduću, nadamo se, uspješnu saradnju", istakla je Lana Milošević, kompanija "Elvaco MetPro".

KK Radnik ove sezone takmiči se u Prvoj ligi Reublike Srpske, a uz podršku sponzora, cilj im da se što prije vrate u Premijer ligu BiH.  

Тагови:
  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија